Opencampusdag

Boek een rondleiding op onze opencampusdag

avAnt Provinciaal Onderwijs organiseert een Opencampusdag met begeleide rondleidingen voor leerlingen die op zoek zijn naar een school om in te schrijven voor volgend schooljaar. Op zaterdag 30 april zijn de deuren van onze drie campussen geopend voor alle nieuwsgierigen. 

Aanmelden om in te schrijven vanaf 25 april

De aanmeldingen om in te schrijven op onze school voor de tweede en derde graad (+ specialisatiejaren) openen vanaf maandag 25 april om 7u. Als je dus zeker wil zijn van een plekje op onze school, kan je vanaf maandag 25 april best meteen aanmelden. De zaterdag van diezelfde week (zaterdag 30 april) is het al Opencampusdag. Voor je officieel ingeschreven bent, heb je dus toch nog kans om onze school te bezoeken.

Welke campus?

avAnt heeft drie campussen. Campus Jacob Jordaens en campus Brialmontlei in Antwerpen, en campus Rivierenhof in Deurne. Via het inschrijvingsformulier kan je inschrijven voor een rondleiding op de campus van jouw keuze.

Indrukwekkend veelzijdig

Op een rondleiding door een van onze leerkrachten raak je vast nog meer geïnteresseerd in onze school. Misschien begint het zelfs te kriebelen om in te schrijven. Ideaal dus dat je tijdens de rondleiding vragen kan stellen. Hoe ziet een dag op avAnt eruit? Wat als je het moeilijk hebt op school? Hoe kan ik me op school ontspannen? Je komt het allemaal te weten! Op elke campus zal je trouwens merken dat die heel wat te bieden heeft. Vooral de moderne infrastructuur op elke campus is de moeite waard! Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Leerkrachten ook welkom

Ben je leerkracht en zoek je nog een goede school voor volgend schooljaar? Of heb je interesse om volgend schooljaar de overstap naar het onderwijs te maken? Denk dan zeker eens aan avAnt. 

Onze school heeft drie campussen, waarvan twee in stad Antwerpen en één in Deurne. We bieden opleidingen aan
uit de grootste sectoren van Antwerpen, namelijk Wetenschappen, Ondernemen, Veiligheid, Gezondheid en Kunst en Mode. We zijn toonaangevend op vlak van moderne leermiddelen en technologiën. Bovendien hebben we een heel groot zorgteam dat waakt over het welzijn van onze leerlingen. Maar het allerleukste aan onze school? Dat zijn natuurlijk onze leerkrachten. Ze staan met passie voor de klas en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Wil je het zelf ontdekken? Schrijf je dan in voor een rondleiding op onze opencampusdag op zaterdag 30 april. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat? Waar? Wanneer?

Wil je op al onze campussen langkomen? Dat kan! Maar, vind je één of twee campussen genoeg? Dan kan dat ook. Om 9u ben je welkom op campus Rivierenhof (Turnhoutsebaan 250, 2100 Deurne). Om 11u ben je welkom op campus Brialmontlei (Brialmontlei 45, 2018 Antwerpen). En om 13u ben je welkom op campus Jacob Jordaens (Jacob Jordaensstraat 21, 2018 Antwerpen). Wil je zeker zijn van een plekje? Klik dan op bovenstaande knop en schrijf je snel in!
Tot dan!