Kom naar de Opencampusdag op zaterdag 30 april

publish date
11.03.2022

Hoe ziet onze school eruit en hoe zijn onze lokalen ingekleed? Welke faciliteiten mag je bij ons op school verwachten? Dit en nog veel meer kom je te weten op onze Opencampusdag op zaterdag 30 april 2022. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via deze link. Wij verwelkom je graag!

trappenhal Brialmontlei

Samen maken we avAnt

Eindelijk is het zover! De Coronacijfers zijn gaan liggen en dus kunnen we onze deuren weer openen voor het grote publiek. Dat doet deugd, want wat zijn we trots op onze school! Kijk maar eens naar onze moderne infrastructuur of leer een van onze gepassioneerde leerkrachten kennen. Zij maken van onze school de fantastische school die ze is. Maar ook op onze leerlingen zijn we meer dan trots. Ze groeien mee met onze school en brengen heel wat leven in de brouwerij. Zo maken we samen van elke dag het beste op avAnt en dat zullen we altijd blijven doen. 

Op avAnt valt heel wat te ontdekken

Op zaterdag 30 april organiseren we een Opencampusdag, en deze keer is iedereen welkom. Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om in te schrijven. Zo heb je zeker voldoende tijd voor je bezoek. Want, op avAnt valt heel wat te ontdekken. Onze school is toonaangevend op vlak van zorg, kwaliteit en innovatie. Dat zie je aan de moderne apparatuur waarmee onze wetenschappers, veiligheidsagenten, zorgkundigen, ontwerpers en ondernemers in spe dag in dag uit werken. Alleen door mee te gaan met de evoluties op de arbeidsmarkt en in het hoger onderwijs, kunnen we kwalitatief en effectief onderwijs garanderen. We blijven dus vastberaden moderniseren. Maar, we investeren ook in welzijn op school. Zo hebben we op elke campus een team van studiecoaches en zorgcoördinatoren die erover waakt. En als ontspanning voorzien we onder andere sportmateriaal voor onze leerlingen. Gezond leven vinden we bij avAnt namelijk heel belangrijk. 

Kom zelf kijken op zaterdag 30 april

Kriebelt het om zelf te komen kijken? Schrijf dan onze Opencampusdag op 30 april nu al in je agenda! En wil je zeker zijn dat je genoeg tijd hebt om op je gemak door onze campus te lopen? Schrijf je dan in vanaf 24 maart 2022 en laat je rondleiden door een van onze fantastische leerkrachten. Twijfel niet om al je vragen op hen af te vuren. Want, hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een keuze kan maken voor een nieuwe school. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jou te leren kennen. Tot dan!

Leerkrachten ook welkom

Ben je leerkracht en zoek je nog een goede school voor volgend schooljaar? Of heb je interesse om volgend schooljaar de overstap naar het onderwijs te maken? Denk dan zeker eens aan avAnt.

Onze school heeft drie campussen, waarvan twee in stad Antwerpen en één in Deurne. We bieden opleidingen aan
uit de grootste sectoren van Antwerpen, namelijk Wetenschappen, Ondernemen, Veiligheid, Gezondheid en Kunst en Mode. We zijn toonaangevend op vlak van moderne leermiddelen en technologiën. Bovendien hebben we een heel groot zorgteam dat waakt over het welzijn van onze leerlingen. Maar het allerleukste aan onze school? Dat zijn natuurlijk onze leerkrachten. Ze staan met passie voor de klas en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Wil je het zelf ontdekken? Schrijf je dan in voor een rondleiding op onze opencampusdag op zaterdag 30 april. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat? Waar? Wanneer?

Wil je op al onze campussen langkomen? Dat kan! Maar, vind je één of twee campussen genoeg? Dan kan dat ook. Om 9u ben je welkom op campus Rivierenhof (Turnhoutsebaan 250, 2100 Deurne). Om 11u ben je welkom op campus Brialmontlei (Brialmontlei 45, 2018 Antwerpen). En om 13u ben je welkom op campus Jacob Jordaens (Jacob Jordaensstraat 21, 2018 Antwerpen). Wil je zeker zijn van een plekje? Klik op deze link en schrijf je snel in!
Tot dan!