Opencampusdag

Leerlingen van de campus Jacob Jordaens van avAnt

Opencampusdag

Op 6 mei 2023 openen de deuren op onze drie campussen voor toekomstige leerlingen. Maak je dus volgend jaar de overstap naar het middelbaar? Of ben je op zoek naar een nieuwe middelbare school? Schrijf je dan zeker in voor een rondleiding. De inschrijvingen openen vanaf woensdag 15 maart.

Moet ik al inschrijven?

Ja! Althans, als je zeker wil zijn van een plekje op onze school. De inschrijvingen starten immers al op maandag 24 april. En voor verschillende richtingen, zoals de richtingen uit ons opleidingsdomein veiligheid, zijn de klassen altijd heel snel volzet. Twijfel dus niet te lang, en meld je al aan om in te schrijven in voor onze opencampusdag. Nadat je bent ingeschreven kan je onze school alsnog ontdekken op onze opencampusdag.

Heel wat te ontdekken

Op 6 mei 2023 organiseren we een Opencampusdag en iedereen welkom voor een begeleide rondleiding. Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om in te schrijven. Zo heb je zeker voldoende tijd voor je bezoek. Want, op avAnt valt heel wat te ontdekken. Inschrijven kan vanaf 15 maart op deze pagina van onze website.

Onze school is toonaangevend op vlak van zorg, kwaliteit en innovatie. Dat zie je aan de moderne apparatuur waarmee onze wetenschappers, veiligheidsagenten, zorgkundigen, ontwerpers en ondernemers in spe dag in dag uit werken. Door in te spelen op de evoluties op de arbeidsmarkt en in het hoger onderwijs kunnen we kwalitatief en effectief onderwijs garanderen. We blijven dus vastberaden moderniseren. Maar, we investeren ook in welzijn op school. Zo hebben we op elke campus een team van studiecoaches en zorgcoördinatoren die erover waakt dat iedereen zich goed voelt op school.