Nico Sturm daagt je uit - campus Jacob Jordaens

 

Potten, kegels, spijkers, pingpongballen, knikkers en ballen. Een dominoconstructie is zo gemaakt. Hoe lang kan jij de reeks maken? En welke rare objecten kan jij in jouw constructie verwerken? Hoe zet jij de kettingreactie in gang?

Laat je gaan en ontwerp je eigen, unieke en te gekke Rube Goldberg Machine! Een Rube watte? Awel ja, een domino-achtige opstelling waarbij de ene actie de andere in gang zet.

Een kettingreactie dus.

Doe mee & win. 

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Nico en toon ons in een filmpje hoe jouw constructie er uitziet.

Tik tok, houd zeker de tijd in het oog. Inschrijven kan tot en met dinsdag 3 april. Stuur je filmpje nu in en wie weet zien we jou wel terug op onze open campusdag op zaterdag 5 mei.

Dan mogen de 10 strafste leerlingen hun Rube Goldberg Machine persoonlijk komen voorstellen aan Nico Sturm. De winnaar wint een leuke meet & greet met Nico op de open campusdag op campus Jacob Jordaens en gaat naar huis met een bluetoothspeaker.

Ma, zus en BFF! Ik heb je hulp nodig!

En wacht, Nico Sturm haalt nog meer prijzen uit zijn mouw. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op! Je kan ook een publieksprijs winnen.

Op 9 april plaatsen we alle geldige inzendingen op onze Youtube-pagina. Het filmpje dat op 22 april de meeste likes heeft verzameld wordt op onze open campusdag nog extra in de bloemetjes gezet.