Nico Sturm daagt je uit! - campus Rivierenhof

 

Een huis wordt pas echt een thuis met een persoonlijke toets. En dat hoeft niet veel te kosten. Nee, echt niet! Geloof ons maar. Pimp je (huis)kamer en maak met afval een uniek decoratiestuk. Een wandrek uit pmd bijvoorbeeld, of een houtstronk als salontafel. Verras ons met jouw creatieve idee.

Maak uit afval en fantasie een unieke huisdecoratie.  

Doe mee & win.

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Decoreer er op los en schrijf je in voor de challenge van Nico Sturm. Toon ons in een filmpje hoe jouw unieke huisdecoratie er uit ziet.

Tik tok, de klok tikt. Inschrijven kan tot en met dinsdag 3 april. Stuur je filmpje nu in en wie weet zien we jou wel terug op onze open campusdag op zaterdag 5 mei.

Dan mogen de 10 strafste leerlingen hun creatie persoonlijk komen voorstellen aan Nico Sturm.

De winnaar wint een leuke meet & greet met Nico op de open campusdag op campus Rivierenhof en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, broer en BFF, ik heb je hulp nodig!

Wacht, Nico stopt hier niet want hij haalt nog meer prijzen uit zijn mouw. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op. Je kan ook een publieksprijs winnen.

Op 9 april plaatsen we alle geldige inzendingen op onze Youtube-pagina. Het filmpje dat op 22 april de meeste likes kan verzamelen wordt op onze open campusdag nog extra in de bloemetjes gezet.