Campus Rivierenhof

Adres
Turnhoutsebaan 250
2100 Deurne
Telefoon
  • 03 360 59 00

Openingsuren

maandag  van 8 tot 17 uur
dinsdag  van 8 tot 17 uur
woensdag  van 8 tot 12 uur
donderdag  van 8 tot 17 uur
vrijdag  van 8 tot 17 uur
sluiting  van 5 juli tot 25 augustus

Toegankelijkheid

De school is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bereikbaarheid

Met de fiets

AvAnt campus Rivierenhof is goed bereikbaar met de fiets. De fiche hieronder beschrijft een aantal fietsroutes die het fietsen naar de campus vereenvoudigen. Je kan ook een nauwkeurige routebeschrijving via Google Maps opzoeken.

Met de trein

Het station Antwerpen-Berchem ligt het dichtst bij de school, maar vanuit de stations Antwerpen-Centraal en Mortsel is campus Rivierenhof het gemakkelijkst rechtstreeks bereikbaar via tram of bus. Je kan gebruik maken van de NMBS routeplanner om een exacte treinroute te plannen.

Vanuit Antwerpen-Centraal

  • Tramlijn 10 Melkmarkt - Wijnegem (halte Deurne Schotensesteenweg)
  • Buslijn 410 Antwerpen - Wijnegem - Malle - Beerse - Turnhout (halte Deurne Schotensesteenweg)
  • Buslijn 411 Antwerpen - Halle - Zandhoven (halte Deurne Schotensesteenweg)
  • Buslijn 412 Antwerpen - Wijnegem - Schilde - Sint-Job-in-'t-Goor (halte Deurne Schotensesteenweg)

Vanuit Mortsel

  • Buslijn 33 Hoboken - Wilrijk - Merksem - Ekeren (halte Deurne Sterckshof)

Deze halte ligt op 1 kilometer van de school. Wandel door het park Rivierenhof en sla rechtsaf op de Parkweg. Sla na 300 meter linksaf richting de Turnhoutsebaan. Blijf deze weg volgen en sla linksaf naar de Turnhoutsebaan.

Met de bus of tram

Naast de hierboven vermelden lijnen met haltes liggen er ook enkele andere haltes in de buurt van de campus. Een exacte route kan je plannen via de routeplanner van De Lijn, maar hieronder vind je nog enkele haltes dichtbij:

  • Tramlijn 5 Wijnegem - Linkeroever (halte Ruggeveldlaan)
Deze halte ligt op 550 meter van de school. Wandel richting het Rivierenhof langs de Turnhoutsebaan. Je komt de school op je linkerkant tegen.
  • Buslijn 19 Rooseveltplaats - Deurne - Drakenhoflaan (halte Seraphin de Grootestraat)

Deze halte ligt op 550 meter van de school. Sla rechtsaf de Seraphin de Grootestraat in. Neem de eerste straat rechts. Sla aan het kruispunt linksaf naar de Schotensesteenweg en wandel tot de Turnhoutsebaan. De school ligt aan de overkant van de straat.

Met de auto

Kom je vanuit het noorden via de A12 of de E19?

Neem afrit 3 (Borgerhout) naar de N184 richting Luchthaven Antwerpen. Draai na de afrit rechtsaf en meteen weer rechtsaf de Noordersingel op. Volg de Noordersingel voor een kilometer en volg de flauwe bocht naar rechts, richting de Turnhoutsebaan. Na 2 kilometer zie je de school op je rechterkant.

Kom je vanuit de Kempen of Limburg via de E313 of de E34?

Neem afrit 17 (Antwerpen-Oost) links richting Antw.-Centrum/Borgerhout/Singel. Draai na de afrit rechtsaf en meteen weer rechtsaf en rijd de Noordersingel op. Volg de Noordersingel voor een kilometer en volg de flauwe bocht naar rechts richting de Turnhoutsebaan. Na 2 kilometer zie je de school op je rechterkant.

Kom je vanuit het zuiden via de E19?

Voeg in op de R1 en neem afrit 3 (Borgerhout) richting Luchthaven Antwerpen. Draai linksaf bij de Luitenant Lippenslaan en rijd de Ring over. Sla vervolgens rechts de Noordersingel op. Volg deze tot de Turnhoutsebaan. Na 2 kilometer zie je de school op je rechterkant.

Kom je vanuit het zuiden via de A12?

Voeg in op de R1 en neem afrit 3 (Borgerhout) richting Luchthaven Antwerpen. Draai linksaf bij de Luitenant Lippenslaan en rijd de Ring over. Sla vervolgens rechtsaf de Noordersingel op. Volg deze tot de Turnhoutsebaan. Na 2 kilometer zie je de school op je rechterkant.

Kom je vanuit Oost- of West-Vlaanderen via de E17?

Voeg in op de R1 en neem afrit 3 (Borgerhout) richting Luchthaven Antwerpen. Draai linksaf bij de Luitenant Lippenslaan en rijd de Ring over. Sla vervolgens rechtsaf de Noordersingel op. Volg deze tot de Turnhoutsebaan. Na 2 kilometer zie je de school op je rechterkant.