Vacatures

Openstaande vacatures avAnt Provinciaal Onderwijs

avAnt onderwijs Antwerpen is fier op haar leerlingen én medewerkers! We denken en handelen toekomstgericht en bieden een antwoord op sociaaleconomische uitdagingen binnen onze provincie. Door forse investeringen in de infrastructuur van onze campussen (Brialmontlei, Jacob Jordaensstraat en Rivierenhof) kunnen we blijven groeien en we zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw onderwijstalent.

 

Samenwerken aan de toekomst van onze leerlingen

Bij avAnt kom je terecht in een warm lerarenteam onder een directie die voor iedereen aanspreekbaar is. Op onze campussen in Antwerpen en in Deurne kan je gebruik maken van modern lesmateriaal zoals smartboards, chromebooks, mindstorms van Lego, moderne keukentoestellen, modern uitgeruste labo's, zorgklassen met interactieve levensechte poppen en zoveel meer. En als je even geen les hebt, kan je ontspannen met koffie of thee of gezellig praten met je collega's in de leraarskamer. 

Je kan rekenen op een goede vakgroepwerking en begeleiding en ondersteuning vanuit de school. Zo heb je alles dat je nodig hebt om je leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Niets is zo belangrijk als het leertraject, de ontwikkeling en het welzijn van onze leerlingen. Samen gaan we voor het beste, met veel aandacht voor zorg, innovatie en duurzaamheid. 

De overstap naar het onderwijs

Werk je momenteel in een andere sector, en twijfel je om over te stappen naar het onderwijs? Dan kunnen wij jouw kennis en vaardigheden goed gebruiken! Op de website van de Vlaamse Overheid vind je meer informatie over deze carrièreswitch. Nog vragen? Contacteer onze directie en zet vandaag al de eerste stap. Het onderwijs biedt vele voordelen, en avAnt Provinciaal Onderwijs biedt er nog meer:

  • een goede balans tussen werk en privé
  • een uitdagende job
  • de dankbaarheid van (oud-)leerlingen
  • een groot netwerk in Antwerpen
  • de mogelijkheid tot bijscholing
  • een makkelijk bereikbare werkplek
  • een gezellige sfeer onder collega's
  • ...

Solliciteer vandaag nog spontaan en ontdek het zelf!

 

Begeleiding van startende leerkrachten

De Pedagogische Cel Antwerpen (PCA) is een provinciale dienst die (startende) leerkrachten begeleid tijdens het eerste jaar dat ze starten met lesgeven. Die begeleiding bestaat uit een-op-een gesprekken, vormingen en begeleiding op maat. De cel is er om de opstart in het onderwijs voor leerkrachten zo makkelijk mogelijk te maken. De collega's van het PCA maken je bovendien graag wegwijs in alles dat de provincie je als leerkracht te bieden heeft. 

koffietassen met het logo van avAnt Provinciaal Onderwijs in de leraarskamer