Expo 2024

Affiche Expo

Stap binnen in een wereld waar vergankelijkheid wordt omarmd. Onze leerlingen gebruikten zowel de vluchtigheid van onze consumptiemaatschappij als de eindigheid van het leven zelf als krachtige bron van inspiratie. Laat je inspireren door de contrasten tussen chaos en orde, tussen het voorbijgaande en het blijvende.

Wat?

Dompel jezelf onder in een bonte mix van media, waarbij gerecycleerde materialen een nieuw leven krijgen. Laat je inspireren door de geest van het dadaïsme, waar absurditeit en creativiteit hand in hand gaan. Voel de energie van een verlaten feestje, waarin vergeten objecten nieuw leven krijgen in een betekenisvolle & creatieve context. Verlies jezelf in de subtiele nuances van de vergankelijkheid, want vaak schuilt schoonheid in de tijdelijkheid van het bestaan.

 

 

 

Deze tentoonstelling daagt je uit om anders te kijken naar de wereld om ons heen, om schoonheid te vinden in het vergankelijke. Dus kom langs en laat je verrassen, verwonderen en inspireren door de schoonheid van "Vergankelijkheid".

Vernissage

Zondag 2 juni van 16u tot 19u

Wanneer? 

Maandag 3 juni van 18u tot 20u

Dinsdag 4 juni van 18u tot 20u

Waar?

Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen