Opencampusdag

foto van leerlingen en leerkrachten met het avAnt logo

Opencampusdag

Op 20 april 2024 openen de deuren op onze drie campussen voor toekomstige leerlingen. Ben je op zoek naar een nieuwe middelbare school? Kom dan zeker een kijkje brengen! Je bent welkom tussen 10u en 16u. Heb je specifieke vragen? Schrijf je dan zeker in voor een rondleiding! De inschrijvingen openen vanaf woensdag 6 maart.

Heel wat te ontdekken

Een bezoek aan de opencampusdag op avAnt loont absoluut de moeite! Ontdek onze moderne infrastructuur of leer één van onze gepassioneerde leerkrachten kennen. Zij maken van onze school de fantastische plek die ze is.

Kriebelt het om zelf te komen kijken? Schrijf dan onze opencampusdag op 20 april nu al in je agenda! Inschrijven voor een rondleiding kan via onderstaande links. Inschrijven is enkel nodig als je een rondleiding wil, je kan zonder inschrijving alle campussen bezoeken. 

Vragen? Vuur ze gerust af op onze gepassioneerde leerkrachten tijdens de opencampusdag, want hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een keuze kan maken voor een nieuwe school. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jou te leren kennen. Tot dan!

Boek je rondleiding

 

Kan ik al inschrijven voor volgend schooljaar?

Ja! De inschrijvingen starten op zaterdag 20 april, en voor verschillende richtingen, zoals de richtingen uit ons opleidingsdomein veiligheid, zijn de klassen altijd heel snel volzet. Twijfel dus niet te lang, en kom vanaf 20 april naar de campus van jouw keuze voor je inschrijving. Je kan dus onze school ontdekken op onze opencampusdag en dezelfde dag al inschrijven.

Meer info over inschrijven vind je op deze pagina.