Decoratiestukken overspoelden de open campusdag op Rivierenhof

publish date
09.05.2018

Een dikke proficiat aan de leerlingen uit 2 crea en Fardeen! Zij mogen zich de winnaars noemen van de uitdaging van Nico Sturm op campus Rivierenhof en waren de helden op onze open campusdag van 5 mei. Met een chill en relax kussen en een tafelvoetbalspel wonnen de leerlingen overtuigend de wedstrijd van Nico. 

Campus Rivierenhof werd tijdens de open campusdag overspoeld met decoratiestukken. Letterlijk dan, want met 30 inzendingen, groot en klein, was campus Rivierenhof een heuse decoratiezaak. De aflopen maanden daagde Nico Sturm 10- tot 14-jarigen uit een decoratiestuk te maken van afval. 30 straffe leerlingen gingen creatief aan de slag en gingen de uitdaging aan. 

6 leerlingen uit 2 crea kwamen creatief uit de hoek met een chill en relax kussen gemaakt van oude jeansbroeken. Deze werden met veel plezier in stukken geknipt en aan elkaar gestikt tot kussens. Voor de vulling van de kussens mochten ze oude hoofdkussens van een hotel in de buurt gebruiken. Het resultaat? Een gigantisch groot kussen om op te chillen. Het leverde hen de prijs van de publieksjury op. Fardeen verzilverde met zijn tafelvoetbalspel gemaakt van wasknijpers, satéprikkers en rietjes de prijs van de vakjury. De winnaars kregen van Nico een bluetoothspeaker ter waarde van € 100 en een wedstrijdbeker. 

Proficiat aan de winnaars! 

Rivierenhof - wedstrijd - chill en relax kussen
Het ontwerp van Gitte, Yasmine, Florette, Dalia, Dahaab en Johnnella.
Rivierenhof - wedstrijd - tafelvoetbalspel
Rivierenhof - wedstrijd
Het ontwerp van Fardeen