avAnt-garde 2024

publish date
13.05.2024

Dit jaar hebben we als school het genoegen je uit te nodigen voor twee bijzondere evenementen in het prachtige Provinciehuis van Antwerpen. Kom mee genieten van een een overdosis creativiteit en inspiratie: een spectaculaire modeshow door onze modestudenten en een boeiende kunstexpo door onze kunststudenten.

Dit jaar vormt de fascinerende wereld van voeding voor beide studierichtingen een inspiratiebron. Hoewel de inspiratie hetzelfde is, staat dat de uitwerking door de mode- en kunststudenten in een sterk contrast met elkaar. Tijdens jouw bezoek zal dit contrast je blik verruimen en uitnodigen om verder te kijken dan het evidente. Ga jij deze uitdaging mee aan?

De poster van de expo en de modeshow

Tijdens de fashion modeshow 'Walking dinner' tonen de modeleerlingen vol trots unieke, zelfgemaakte creaties geïnspireerd op voedsel en drank. In een proces van ontwerp tot realisatie, tonen de studenten hun veelzijdigheid waarbij elk kledingstuk een verhaal van passie voor mode vertelt.

De expo 'De tafel des tijds' toont een andere visie, onze kunstleerlingen interpreteren voeding als leven, en leven als mensheid. De tafel toont een wereld vol ontdekkingen waarbinnen alles wat u als 'mooi' ervaart ... ook tijdelijk en vergankelijk is.
Deze multimedia- installatie oogt groots en aantrekkelijk, maar wat als je beter kijkt? De tafel des tijds roept gemengde gevoelens op en zet aan tot nadenken; hoe gaan wij om met voeding? Voeding maar ook andere alledaagse objecten ondergingen een creatieve transformatie. Verder zal ook het menselijk lichaam als kers op de taart niet ontbreken.

Alle onze mode- en kunstleerlingen nodigen jouw en je gezin met plezier uit om te komen ervaren, reflecteren en genieten van deze twee contrasterende maar ook zeer aanvullende werelden.

We kijken uit naar jouw aanwezigheid om deze jonge talenten te steunen en te vieren! 

 

Expo

Expo vernissage: Zondag 2 juni van 16u - 19u

Open: Maandag 3 juni + dindag 4 juni van 18u-20u — vrije toegang

 

Fashion

Fashion modeshow: Maandag  3 juni + dindag 4 juni om 20u — deuren om 19u30

Tickets: Bestellen via deze link of onderstaande knop.