De poorten van avAnt staan open. Ontdek onze school tijdens de Opencampusdag op 20 april!

publish date
06.03.2024

Op 20 april 2024 openen de deuren op onze drie campussen voor toekomstige leerlingen. Ben je op zoek naar een nieuwe middelbare school? Kom dan zeker een kijkje brengen! Je bent welkom tussen 10u en 16u. Heb je specifieke vragen? Schrijf je dan in voor een rondleiding! De inschrijvingen openen vanaf woensdag 6 maart.

foto van leerlingen en leerkrachten met het avAnt logo

 

Heel wat te ontdekken

Een bezoek aan de opencampusdag op avAnt loont absoluut de moeite! Ontdek onze moderne infrastructuur of leer één van onze gepassioneerde leerkrachten kennen. Zij maken van onze school de fantastische plek die ze is.

Kriebelt het om zelf te komen kijken? Schrijf dan onze opencampusdag op 20 april nu al in je agenda! Inschrijven voor een rondleiding kan via onderstaande links. Inschrijven is enkel nodig als je een rondleiding wil, je kan zonder inschrijving alle campussen bezoeken. 

Vragen? Vuur ze gerust af op onze gepassioneerde leerkrachten tijdens de opencampusdag, want hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een keuze kan maken voor een nieuwe school. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jou te leren kennen. Tot dan!

 

Boek je rondleiding

 

Waarom avAnt? 

Onze school is toonaangevend op vlak van zorg, kwaliteit en innovatie. Dat zie je aan de moderne apparatuur waarmee onze wetenschappers, veiligheidsagenten, zorgkundigen, ontwerpers en ondernemers in spe dag in dag uit werken. Door in te spelen op de evoluties op de arbeidsmarkt en in het hoger onderwijs kunnen we kwalitatief en effectief onderwijs garanderen. We blijven dus vastberaden moderniseren. We investeren tevens ook in welzijn op school. Zo hebben we op elke campus een team van studiecoaches en zorgcoördinatoren, zij waken erover dat iedereen zich goed voelt op school. 

 

Foto speelplaats Bria met leerlingen en logo

Leerkrachten zijn ook welkom

Ben je leerkracht en zoek je nog een goede werkgever voor volgend schooljaar? Of heb je interesse om volgend schooljaar de overstap naar het onderwijs te maken? Denk dan zeker eens aan avAnt.

Onze school heeft drie campussen, waarvan twee in het centrum van Antwerpen en één in Deurne aan het Rivierenhof.
We bieden opleidingen aan uit de grootste sectoren van Antwerpen, namelijk: STEM-wetenschappen, Economie & Organisatie, Veiligheid, Maatschappij & Welzijn en Kunst & Creatie. Dat doen we vanaf de eerste graad tot en met de specialisatiejaren.

We zijn toonaangevend op vlak van moderne leermiddelen en technologieën. Maar het allerleukste aan onze school? Dat zijn natuurlijk jouw nieuwe collega’s, onze leerkrachten! Ze staan met passie voor de klas en ondersteunen elkaar waar mogelijk.

Wil je het zelf ontdekken? Kom dan zeker naar onze opencampusdag voor een rondleiding op maat

 

Wat? Waar? Wanneer?

Wil je op al onze campussen langskomen? Dat kan! Maar, vind je één of twee campussen genoeg? Ook dat kan.

  • Om 9u ben je welkom op campus Rivierenhof - Turnhoutsebaan 250, 2100 Deurne
  • Om 11u ben je welkom op campus Brialmontlei - Brialmontlei 45, 2018 Antwerpen
  • Om 13u ben je welkom op campus Jacob Jordaens - Jacob Jordaensstraat 21, 2018 Antwerpen

Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan in via onderstaande knop.
We kijken er naar uit om je te ontmoeten, tot dan!