Welkom op de Opencampusdag op 6 mei 2023

publish date
25.01.2023

Op 6 mei 2023 openen de deuren op onze drie campussen voor toekomstige leerlingen. Maak je dus volgend jaar de overstap naar het middelbaar? Of ben je op zoek naar een nieuwe middelbare school? Schrijf je dan zeker in voor een rondleiding. De inschrijvingen openen vanaf woensdag 15 maart.

Samen maken we avAnt

Een bezoek aan de opencampusdag op avAnt loont absoluut de moeite! Kijk maar eens naar onze moderne infrastructuur of leer een van onze gepassioneerde leerkrachten kennen. Zij maken van onze school de fantastische school die ze is. Maar ook op onze leerlingen zijn we meer dan trots. Ze groeien mee met onze school en brengen heel wat leven in de brouwerij. Zo maken we er samen elke dag het beste van op avAnt.

Heel wat te ontdekken

Op 6 mei 2023 organiseren we een Opencampusdag en iedereen welkom. Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om in te schrijven. Zo heb je zeker voldoende tijd voor je bezoek. Want, op avAnt valt heel wat te ontdekken. Onze school is toonaangevend op vlak van zorg, kwaliteit en innovatie. Dat zie je aan de moderne apparatuur waarmee onze wetenschappers, veiligheidsagenten, zorgkundigen, ontwerpers en ondernemers in spe dag in dag uit werken. Door in te spelen op de evoluties op de arbeidsmarkt en in het hoger onderwijs kunnen we kwalitatief en effectief onderwijs garanderen. We blijven dus vastberaden moderniseren. Maar, we investeren ook in welzijn op school. Zo hebben we op elke campus een team van studiecoaches en zorgcoördinatoren die erover waakt dat iedereen zich goed voelt op school. 

Schrijf je in

Kriebelt het om zelf te komen kijken? Schrijf dan onze Opencampusdag op 6 mei nu al in je agenda! Inschrijven voor een rondleiding kan op deze pagina vanaf woendag 15 maart. Twijfel niet om al je vragen af te vuren op onze gepassioneerde leerkrachten. Want, hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een keuze kan maken voor een nieuwe school. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jou te leren kennen. Tot dan!

Opencampusdag 6 mei 2023

Leerkrachten ook welkom

Ben je leerkracht en zoek je nog een goede school voor volgend schooljaar? Of heb je interesse om volgend schooljaar de overstap naar het onderwijs te maken? Denk dan zeker eens aan avAnt.

Onze school heeft drie campussen, waarvan twee in stad Antwerpen en één in Deurne. We bieden opleidingen aan
uit de grootste sectoren van Antwerpen, namelijk Wetenschappen, Ondernemen, Veiligheid, Gezondheid en Kunst en Mode. We zijn toonaangevend op vlak van moderne leermiddelen en technologieën. Bovendien hebben we een heel groot zorgteam dat waakt over het welzijn van onze leerlingen. Maar het allerleukste aan onze school? Dat zijn natuurlijk onze leerkrachten. Ze staan met passie voor de klas en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Wil je het zelf ontdekken? Kom dan zeker naar onze opencampusdag voor een rondleiding op maat. Inschrijven kan op deze pagina vanaf woensdag 15 maart. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat? Waar en wanneer?

Wil je op al onze campussen langkomen? Dat kan! Maar, vind je één of twee campussen genoeg? Dan kan dat ook. Om 9u ben je welkom op campus Rivierenhof (Turnhoutsebaan 250, 2100 Deurne). Om 11u ben je welkom op campus Brialmontlei (Brialmontlei 45, 2018 Antwerpen). En om 13u ben je welkom op campus Jacob Jordaens (Jacob Jordaensstraat 21, 2018 Antwerpen). Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan in vanaf 15 maart 2023.
Tot dan!