Modeshow 'a Sparkle of Nature': bestel nu je tickets

publish date
11.05.2022

Op donderdag 2 en vrijdag 3 juni is het eindelijk zo ver. Onze leerlingen mode van campus Rivierenhof kunnen na twee jaar hun collecties weer laten zien aan het grote publiek. Onze modeshow was immers al drie jaar geleden, wegens het corona-virus dat ons in z'n greep hield. Maar, nu kunnen we u eindelijk weer uitnodigen voor een fantastische modeshow. Bestel snel je tickets! 

Modeshow 2022: a Sparkle of Nature

A Sparkle of Nature

Onze leerlingen mode, van campus Rivierenhof hebben zich een heel jaar voorbereid op de modeshow die plaatsvindt op donderdag 2 en vrijdag 3 juni 2022. Het belooft een spetterende show te worden, waarin onze leerlingen hun prachtige collecties eindelijk aan het grote publiek kunnen voorstellen. Zij hebben er in elk geval heel veel zin in! U toch ook?

Kom dan zeker kijken naar onze modeshow, dit jaar in thema van de natuur en het milieu, met als titel 'a Sparkle of Nature'. 

Waar? In zaal 'De Volkslust' in Van Heybeeckstraat 26, 2170 Merksem

Om hoe laat? De deuren openen om 19u30 en de show start om 20u.

Tickets bestellen

Bestel je tickets voor 27 mei 2022. 

Bestellen doe je als volgt:

Stort het verschuldigde bedrag op onze rekening BE22 0910 1891 6847

Een ticket kost €10. Bestel je dus twee tickets, dan stort je €20. 

Vermeld bij de storting je naam, het aantal kaarten dat je wil bestellen, en de dag waarop je wil komen kijken: donderdag of vrijdag.

Je kan de kaarten ophalen op campus Rivierenhof: Turnhoutsebaan 250, 2100 Deurne, of je kan ze voor het evenement afhalen aan de kassa.

Let op: Wil je ter plaatse tickets kopen? Dan kan dat uitsluitend elektronisch.